Gimnazija

RESPUBLIKINĖ PRAKTINĖ BENDROJO UGDYMO MOKYKLŲ 7–12 KLASIŲ MOKINIŲ II-III UŽSIENIO KALBŲ (RUSŲ, VOKIEČIŲ, PRANCŪZŲ) PAŽINTINĖ-PRAKTINĖ KONFERENCIJA „NORIU ŽINOTI“

2020 m. lapkričio 26 d. Šaulių dainų progimnazijoje vyko   respublikinė pažintinė-praktinė konferencija ,,Noriu žinoti“, kurioje dalyvavo mūsų gimnazijos IVG klasės mokinė Viktorija Novošinskaja. Konferencija vyko nuotoliniu būdu ZOOM aplinkoje. Viktorija pristatė savo pranešimą ,,Mano  pomėgiai“ argumentuodama, kodėl  jai ypač patinka skaitymas ir   žirgai.

Konferencijos tikslas: ugdant mokinių kūrybiškumą, tobulinti esminį jų gebėjimą bendrauti užsienio kalba pasakojant apie savo pomėgius, pasiekimus moksle, perteikiant naujienas, išdėstant savo mintis ir su tam tikromis detalėmis aprašant savo patirtį, jausmus ar įvykius, pasakojant apie savo šalį, pomėgius, augintinius ir t.t.

Uždaviniai:

  • Mokinio aktyvumo skatinimas ir panaudojimas siekiant jo pažangos.
  • Mokinio gebėjimo bendrauti užsienio kalba ugdymas.
  • Aktyviųjų mokymosi metodų panaudojimas, skatinant mokinių pasiekimų gerinimą.
  • Partnerystės, bendradarbiavimo galimybių  pasitelkimas organizuojant ugdymą.
  • ,,Keliaujam“, „Mano geri darbai Lietuvai“, „Kviečiame atvykti į…“, „Gražiausios Lietuvos vietos“, „Pasakoju Lietuvos istoriją“, „Mano šeimos laisvalaikis“, „Mėgstu keliauti“, „Mano mylimas augintinis“, „Mano mokykla“ ir t.t.
  • Pranešimo trukmė – 57 min.

 

Sveikiname Viktoriją  ir linkime sėkmės užsienio (rusų) kalbos valstybiniame egzamine.

Atnaujinta: 2020.11.26

Skip to content